Waarom?

Wij hebben jouw hulp nodig

Om ons werk te kunnen doen zijn we afhankelijk van subsidies, donateurs en fondswervende activiteiten. Door de coronacrisis zijn veel van deze activiteiten afgelast. En daarom is de Ketting van Kanjers in het leven geroepen. Om iedereen die ons een warm hart toedraagt de kans te geven een actie te beginnen, om geld op te halen zodat wij ons werk kunnen blijven doen.

Wat doen we?

De VOKK is er voor iedereen die met kinderkanker te maken heeft: ouders, kinderen en jongeren die kanker hebben (gehad), brussen, volwassenen die als kind kanker hebben gehad en hun naaste familie en omgeving. Ook zijn we er voor gezinnen waar een kind is overleden aan kanker. 

We steunen en verbinden

– Lotgenotencontact
– Luisterend oor & vraagbaak
– KanjerKetting
– Bijeenkomsten
– Gezinsactiviteiten
– Financieel noodfonds

We behartigen belangen

– We vertegenwoordigen de stem van ouders, kinderen, jongeren en survivors binnen zorg, onderzoek, beleid en richting de politiek.

We informeren


– Ervaringsdeskundige informatie voor ouders, kinderen, jongeren, survivors, brussen en grootouders
– Informatiebrochures
– Prentenboekjes voor kinderen met duidelijke uitleg
– Tijdschrift Attent

Wat ouders zeggen

Aan deze vereniging hebben en hadden wij veel steun.

We dragen de vereniging een heel warm hart toe en raden hun ondersteuning aan iedereen aan . En vragen graag een ieder deze organisatie te ondersteunen!

― Kitty, moeder

Wat hebben wij veel aan de Dagboekagenda en ook de KanjerKetting is voor dochterlief heel belangrijk. Erg blij zijn wij met het informatiepakket
en alles wat de VOKK voor ons, maar ook voor andere gezinnen doet. Dank jullie wel!

― Esmeralda, moeder

%d bloggers liken dit: